معرفی سفیر یا نمایندگی
اجازه خروچ دانشجوئی

 شرایط استفاده از تسهیلات رایگان دانشجویی      
دارندگان پرونده دانشجویی می توانند سالیانه دوبار در دوران تعطیلات تابستانی و زمستانی با دریافت مهر خروج دانشجویی در هر بار , حداکثر به مدت سه ماه به کشور مسافرت نمایند .      

مدارک لازم برای درج مهر خروج دانشجویی :


1- تکمیل فرم درج مهر خروج دانشجویی.
2- ارائه اصل گذرنامه معتبر دانشجو و همراهان و تصویر صفحات حاوی اطلاعات (سایز A4) .
3- یک قطعه عکس رنگی جدید متقاضی( سایز 4*3 ).
4- ارائه جدید ترین گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو به زبان انگلیسی یا گواهی ریز نمرات تحصیلی ترم قبل از دانشگاه محل تحصیل که  15 روز  بیشتر از  تاریخ  صدور آن نگذشته باشد.
5-  ارسال پاکت سفارشی جهت عودت مدارک ارسالی


"تذکرات مهم "
الف) داشتن پرونده دانشجوئی در سفارت جمهوری اسلامی ایران در توکیو
ب) موافقت وزارتین علوم و بهداشت مبنی بر استفاده از تسهیلات غیر ارزی
پ) به مدارکی که ناقص باشد خدمات ارائه داده نمی شود.
ت) از ارسال گواهی تحصیلی به زبان ژاپنی خودداری کنید.

   
 توضیـــــــــــــــــــــــــــــــح                        فـــــــــــــــــــرم DOC                             فـــــــــــــــــــــــــرم PDF      

 

نقشه سایت |  وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | جستجو | گالری تصاویر