گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
روادید ورود (Entry Visa)

روادید ورود (Entry Visa)

روادید ورود , روادیدی است که برای کارشناسان خارجی برای مدت زمان معینی (یک بار , دوبار و یا چند بار ) صادر می گردد که این افراد برای انجام امور اقتصادی ,بازرگانی ,فرهنگی و صنعتی و ... به ایران مسافرت می نمایند .

 

مدارک لازم :

- تکمیل یک برگ پرسشنامه درخواست صدور روادید 
- اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
- دو قطعه عکس 4*3
- پرداخت هزینه خدمات کنسولی روادید ورود 

 

توضیحات

1 ـ مجوز صدور روادید E-VISA 

     - میزبان به صورت آن لاین اقدام به درخواست  E-VISA   می نماید . شماره مجوز از  طریق E-MAIL   به اطلاع میزبان خواهد رسید .

     - متقاضی با ارائه شماره مجوز می تواند نسبت به درخواست صدور روادید در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران اقدام نماید .

 

2 ـ تهیه و ارسال فرم دعوت از کارشناسان و مدیران خارجی

     تکمیل و ارسال این فرم از طریق اداره گذرنامه و روادید امکان پذیر است . میزبان فرم شماره 1 را از طریق E-MAIL به بخش کنسولی سفارت و فرم شماره 2 را به متقاضی ارسال می نماید .

     متقاضی پس از دریافت فرم شماره 2 می بایست با شماره داخلی 177 تماس گرفته و پس از حصول اطمینان از امکان درخواست روادید به محل کنسولگری مراجعه و یا به صورت پستی نسبت به ارسال مدارک اقدام نماید .

3 ـ ارسال معرفی نامه  توسط شرکت محل کار متقاضی ممهور به مهر اتاق بازرگانی از طریق E-MAIL  . تاریخ مراجعه متقاضی به سفارت از طریق  E-MAIL به اطلاع وی خواهد رسید .

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران